RÖSTKOLLEGA: Linda Myron

Jag har tidigare skrivit om hur tacksam jag är för alla år jag fick som programledare på MTG RADIO. I den texten nämnde jag en av de bästa personerna jag sprungit på i mitt yrkesverksamma liv – en otroligt proffsig och skarp person som alltid tar med sig hjärtat och som förmodligen är den bästa chefen jag någonsin kommer att ha ynnesten att ha jobbat med: Linda Myron. NU har hon startat eget och jag tycker att du ska kika på hennes sida!

Linda Myron har genom åren kommit att bli en mycket nära vän och jag kan inte annat än att rekommendera dig att använda henne när du behöver en speaker, en copywriter eller en inspiratör. I bagaget har hon över 19 års erfarenhet av radio och minst lika många år som speaker (Lyssna på hennes röst genom att klicka här).
 Dessutom föreläser Linda och jag ihop kring hur du ska använda din röst, klicka på länken och läs mer!

Jag kan inte annat än önska dig, Linda, all lycka med sitt nya företag. Du har hjälpt mig bli den yrkesperson jag är idag och jag kommer för alltid vara tacksam för det!

Besök Linda Myrons nya sida och kolla in röstprov m.m. HÄR! 

Myron och Hedlund
Jag har många bilder på mig och Myron, men den här beskriver ändå vår tid som morgonshowskollegor på Lugna Favoriter bäst: Hon var den med fötterna på jorden – Jag var … eeh. Jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *