DUBBING: Benny Astronaut i LEGOFILMEN

CHRISTIAN HEDLUND I LEGOFILMEN

Den 14 februari har The Lego Movie/Legofilmen svensk premiär på bio och jag kan idag stolt berätta att jag givit svensk röst åt Benny Astronaut i den dubbade versionen!

Det här är den första biofilmen jag röstskådespelar i och det är en ära att få medverka! Det är dessutom en stor dröm som går i uppfyllelse. Jag är så glad, stolt och tacksam.


Karaktären Benny spelas i originalet av Charlie Day och jag har gjort mitt allra bästa för att tolka hans Benny, samtidigt som jag försökt lägga till lite av min egna personliga touch. Jag har själv inte sett det slutgiltiga resultatet än, men jag hoppas innerligt att du kommer att tycka om det.

I övriga roller hör du bland andra Allan Svensson, Linus Wahlgren, Linda Ulvaeus, Pernilla Wahlgren, Adam Fietz och Figge Norling. Det är inget dåligt gäng jag får hänga ihop med.

Jag vill skicka ett enormt tack till Eurotroll, Warner Bros. och LEGO för att jag har fått ynnesten att vara med i denna film. Tack!

Beställ biljetter till filmen HÄR.

Här nedanför har du den svenska trailern för filmen, du kan höra min version av Benny om du tittar och lyssnar noooga:

En reaktion på “DUBBING: Benny Astronaut i LEGOFILMEN

 1. Anton

  Grattis som fan! Kul att du äntligen fått in foten ”på riktigt”, om man nu kan säga så!
  Måste vara sjukt konstigt att höra sin egen röst när man är på bio!
  Just det lilla man hörde av dig i trailern tyckte jag påminde väldigt mycket om Johan Ulvesons insats som Skrik och Panik (mest den lila av dem) i Disney’s Hercules!

  Ska försöka få med tjejen på filmen så snart som möjligt! Hoppas det släpper nu!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *