Hur blir man röstskådespelare?

En av de vanligaste frågorna jag får är ”Hur blir man röstskådespelare?”. Och det finns nog lika många svar på den frågan som det finns röstskådespelare, men klippen nedanför innehåller mina egna erfarenheter och tankar i ämnet, samt kunskap, lärdom och övningar från min vän och röstartistkollega, Annika Herlitz:

 

3 reaktion på “Hur blir man röstskådespelare?

  1. 1man20voices Inläggsförfattare

   Hej Johanna!

   Kolla på filmerna ovan så hittar du de flesta svaren.

   Lycka till, hoppas vi får chansen att spela mot varandra en dag!

   Vänligen,
   Christian

   Svara
 1. Dag Sjöström

  Hej! Jag heter Dag Sjöström och är 14 år och bor i Umeå. Jag visste inte att du var det där astronauten från Lego the movie jag gillar att härma många olika Disney figurer jag till och sjöng sångerna.
  Jag brukar göra egna röster men jag är blir ganska hes när jag gör det

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *