Retroresan intervjuade mig om RadioGamer

20120716-090622.jpg

I lördags blev jag intervjuad i den studio som skapar P3 Dokumentär. Kolla bara vilken härlig lurfrisyr! Då vet du att du gjort radio på riktigt!
Som jag skrev tidigare så gästade jag spelpodcasten Retroresan med Samson Wiklund och Anders Brunlöf. Det var deras sista sändning och för att gå ut med buller och bång så gjorde de en livesändning på 10 timmar från studion hos A-One Produktion.

20120716-091409.jpg

Det var väldigt roligt att få komma och prata spel hos det som jag skulle tro varit den tredje största radioshowen om spel i landet. Wiklund och Brunlöf kanske inte haft samma studioförutsättningar som jag och RadioGamer genom åren, men de har haft en stor passion och skaparglädje som lyst och engagerat. Jag är jättetacksam över att jag fick en inbjudan.

Denna svenska spelpodcastdöd som svept genom landet den senaste tiden är en mycket tråkig utveckling, mångfald är positivt. Jag tror dock att det kommer att skapas nya shower framöver, i alla fall om jag får bestämma.

20120716-092135.jpg

I Retroresans finalavsnitt så pratade vi om hur RadioGamer startades och vad det var som gjorde oss störst. Samson pressade mig även på info om framtiden. Du får lyssna för att höra vad jag sa.
Dessutom skapade jag en lista med mina tre favoritretrospel. Oftast när jag sätts på pottan och blir ombedd att skapa en lista så kommer jag alltid på en bättre version i efterhand. Men den här gången blev det perfekt (all info om listan finns naturligtvis i intervjun):

Grim Fandango (PC)
Half-Life 1 (PC)
Super Mario Kart (SNES)

Jag dök upp i showen efter ungefär fem timmars inspelning (i skrivande stund är avsnittet ej publicerat ännu) men missa inte att min kollega Tove Bengtsson gästade showen ännu senare.

Tack igen, Retroresan för att jag fick komma.
Avsnittet kommer att publiceras i iTunes och på Retroresans hemsida!CHANEL ニュートラベルラインPM トートバッグ ナイロンジャガード レディース 【中古】【シャネル】
アカオアルミ 硬質アルミ 両手鍋 DON 寸胴鍋 60cm 161L
阿弥陀如来 丸台座十三仏光背 柘植製 3.5寸 高さ24.5cm×巾9.3cm 【仏具 仏像 ご本尊 阿弥陀如像 立像 木製 木彫り つげ ツゲ 通販 】
レゴ LEGO マインクラフト マイクラ 【LEGO Minecraft The Fortress Set 】
【ロイヤル胡蝶蘭5本立W 532A300】 500円offクーポン配布中? (陶器鉢のためラッピング不可)光触媒人工植物 光の楽園 《アートグリーン》《人工観葉植物》メーカー直送のため代引きは不可です
(業務用30セット)ドトールコーヒー ドリップコーヒークリスタルマウンテン30袋
運賃見積り 直送品 TRUSCO パレット棚1トン 25001100XH4000 3段 単体 1D-40B25-11-3
ロマンスゼロ 体圧分散敷き布団 三つ折りデラックス ダブル ロマンス小杉 ムアツ布団を検討中の方にも
アポロクレンザー400g 【(24本×10ケース)合計240本セット】 30-358
S5000COG-AI-スペシャル限定徳川将軍モデル-S5000COGAI-SAMURAIJEANS-サムライジーンズデニムジーンズ-スペシャルデニム【smtb-tk】【楽ギフ_包装】

2 reaktion på “Retroresan intervjuade mig om RadioGamer

 1. Chrishka

  FAN! Nu började jag lipa igen…

  Tänkte mest påtala att twitch.tv autosparar VODs som om du/ni vill se liveshowen oredigerad i efterhand ligger den där på twitch.tv/svampriket

  Ser fram emot vad både ni och Anders och Samson kommer att göra i framtiden!

  Armén Lever, Länge leve Armén!

  Svara
 2. ReDead

  Hörde just segmentet med dig! Du verkar vara en riktigt mysig person! Har aldrig lyssnat på Radio Gamer, men gör du något mer senare ska jag definitivt ge det en chans!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *