FÖRELÄSNING: Om att vara adopterad (Barnen Framför Allt)

Christian och Christine
Jag och min lillasyster Christine i slutet på 80-talet. Var glad att du slipper se hur shortsen skär in i grenen på mig.

Jag har kommit in i en fas där jag känner att jag skulle vilja inspirera ungdomar. Tänk att få ge en enda person en liten inspirationskick i rätt riktning! Jag vet ju själv hur vilsen man är i tonåren, men jag vet också hur det är att hitta det där som man bara brinner för, det där som gör att man hamnar på rätt bana i livet!

Därför är det extra roligt att få berätta att jag precis fått klartecken för att komma och föreläsa på en sommarträff för ungdomar, arrangerad av Barnen Framför Allt.
Jag ska prata om hur det är att växa upp som adopterad och ge min bild av hur jag hanterade identitetskriser och utanförskap.

Jag ser verkligen fram emot det här, då jag så här när jag närmar mig 30 år tror mig ha hittat en stor del av nycklarna som fungerar för mig (och som jag tror kan vara till nytta om du är ung idag), samtidigt som jag kan se tillbaka på det äventyr det innebar att veta precis vad jag ville ta vägen med mitt liv (rent karriärsmässigt) redan vid 16 års ålder.

Jag återkommer med mer info och var och när föreläsningen kommer att ske så snart jag kan. Jag ska i bästa möjliga mån försöka att videoblogga under tiden också.

Läs mer om Barnen Framför Allt på deras hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *