PODCAST: En utmanande show att spela in


Jag vill ge människor ett leende, en tanke, en varm känsla. Jag vill ge barn skratt, upplevelser och äventyr. Jag vill ge ungdomar inspiration, hjälpa dem att hitta sitt syfte och dela med mig av verktyg som hjälper på vägen. Jag vill sprida värme och glädje till världen. Därför gör jag det jag gör: Dubbar, föreläser, delar med mig av min egna passion till tåg i förhoppningen att min lycka får det att ticka och hoppa i någon annan persons hjärta. Når jag ut till en enda person så är jag överlycklig.

Jag är väl medveten om att jag inte kan vare sig tilltala eller rädda hela världen. Jag kan bara göra min lilla bit.
För jag är bara en helt vanlig människa. Det är inget som är speciellt med mig jämfört med någon annan. Jag är bara Christian. Och så som världen ser ut idag så måste jag också våga dela med mig av min mänsklighet och och visa fler av mina sidor, jag upplever nämligen att vi håller på att kulminera i jakten på yta, likes och ”glädje”. Västvärlden verkar ibland ha glömt vad djup, riktiga känslor och glädje är!
Vissa händelser i mitt liv kommer aldrig att se offentlighetens ljus, jag är mån om mitt privatliv, men gränsen mellan att vara personlig och privat är mer viktig att balansera på än någonsin, både för privatpersoner  men även företag.

I de tidigare radio- och podcastforum jag varit i har det aldrig funnits utrymme att dela med sig av de tunga sidorna i livet. En bra podcast handlar väldigt lite om dig som gör showen, utan om att ge något till lyssnarna. Men det går att dela med sig av sin historia om du samtidigt bjuder in till diskussion och är intresserad av att höra andras historier och syn på saker och ting. Jag är ju varken den första eller den sista människan som går igenom en höstsvacka. Men genom att prata om det kanske vi kan hjälpa varandra och bli mer öppna om hur vi mår.
Det är det här jag och Linda Myron försöker jobba med i podcasten Hedlund & Myron. Vi pratar om kroppen, rösten, livet och döden och hoppas att du som lyssnar både tycker att vår vinkel är intressant, samtidigt som vi vill höra din historia och lära oss nya saker på det sättet!

Den här veckans avsnitt handlar om höstdeppen och jag berättar om den svacka jag är i. Det är jättejobbigt för mig att dela detta öppet. Tänk om företag inte vill jobba med mig bara för att jag är ledsen just idag? Vad ska människor tro och tycka?
I slutändan har jag kommit fram till att jag bara vill vara ärlig och visa upp att jag är människa. Jag är bara jag. Jag klarar av detta eftersom jag har människor jag älskar runt mig, som stöttar mig. Min fru och Myron är två av dem.

Och kanske veckans avsnitt kan visa en enda annan person att det är ok att vara ledsen. Om det händer så var det värt att visa upp min sorg.
Titta på din sorg, våga lysa på trollen och gråta. Det kommer att göra dig starkare.

Tack för att du läste och var rädd om dig.

//Christian

2 reaktion på “PODCAST: En utmanande show att spela in

 1. Henrik

  Kloka ord från Myron: ”Stå i din känsla och må piss!”
  Faktum är ju att kroppen behöver sånt här ibland. Om man gick omkring och var glad hela tiden skulle ju något vara fel! Må piss, fundera på varför du gör det, så kommer ju åtgärden sen.
  Bra att ni båda vågar dela med er.
  Var aldrig rädd för att göra det och berätta alltid för dem ni litar på att ni inte mår bra.

  Svara
  1. 1man20voices Inläggsförfattare

   Tack SÅ mycket för ditt inlägg, Henrik.
   Jag gjorde precis som Myron sa och känner just nu att jag är på väg tillbaka.

   Igen, TACK för dina peppande ord.

   //Christian

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *