PODCAST: Hedlund lämnar [NÖRD:IGT]

MössLoggaNördigt

Onsdagen den 21 maj 2014 gör jag min sista podcast med [NÖRD:IGT].
Efter det lämnar jag projektet för nya spännande äventyr.

Jag var med och startade [NÖRD:IGT] i november 2012 ihop med mina vänner Jonas Berglöf, Tove Bengtsson, Peter Kjellin och Henric Sjöholm. Målet var att skapa en spirituell uppföljare till vår tidigare podcast, RadioGamer (2009-2012). Sedan starten har vi även utökat redaktionen för att inkludera fler nördvänner i form av Vanne Dupo, Niklas Berglöf och Mats Nylund – Tillsammans har vi skapat Sveriges mest nedladdade podcast om spel, comics, film och TV-serier.

Jag lämnar showen nu eftersom jag fått så många nya roliga uppdrag, så tiden räcker helt enkelt inte till längre.
Jag kräver mycket arbete av mig själv när det kommer till min egen insats i ett sådant här projekt och jag har helt enkelt inte möjlighet att jobba vidare med detta mer, utan att det i slutändan betalar sig ekonomiskt också.
Den senaste tiden har jag dessutom nått flera stora milstolpar i min yrkeskarriär och jag både vill och måste fokusera ännu mer på det nu, för mig själv och för min familj.

Den här resan har varit helt underbar. Om jag slår samman tiden med RadioGamer och [NÖRD:IGT] så har jag fått nästan 4,5 underbara år som givit mig chansen att få intervjua intressanta personer, nörda ner mig i massor av fantastiska saker och få prata, diskutera och utbyta passion med geekiga människor från hela landet.
Det har varit en ren och skär ynnest att få göra den här showen med så många underbara människor, för så många underbara människor.
Jag är evigt tacksam för det!

För info och frågor kring hur detta påverkar [NÖRD:IGT], besök www.nordigt.nu.

//Christian Hedlund

7 reaktion på “PODCAST: Hedlund lämnar [NÖRD:IGT]

 1. Niklas Sirestam

  Nääää vilken tråkig nyhet. Kommer sakna dig så sjukt mycket i podcasten. Du var så saknad redan i episode 62. Jag vet att du kommer lyckas grymt bra med din fortsatta karriär. Hoppas du kommer och besöker olika podcaster i framtiden.

  Over and out / Niklas

  Svara
 2. Nicklas Blom

  Nooooo! Ska en nära och mycket omtyckt familjemedlem i min ”externa familj” nu försvinna ur mitt liv?! Du kommer lämna ett mycket stort hål i Nördigt som nog inte blir så lätt att fylla. Enormt stort tack för den här tiden och jag önskar dig givetvis lycka och välgång i din jakt på att uppnå nya mål och steg i din karriär! 🙂 Vem vet…. en dag kanske vi ses på Eurotroll som kollegor? Jag delar inte ditt intresse för tåg men kan ändå förstå din känsla för dom då jag själv är modellbyggare och nörd åt det hållet! Stort tack för den här tiden! Det har varit awesome! 😀
  Kram/ Nicklas

  Svara
 3. Andreas Hellström

  NEEJJJ!! Så himla tråkigt… Kommer du och Mats fortsätta med Simulatorsöndag ändå?

  Svara
 4. Fredrik Olsson

  Jättetråkigt att du lämnar podden, men kul att du fokuserar på annat! Jättesynd att vi inte får höra din energiska stämma i podden…..men askul att vi säkerligen mer får höra den i eterns andra platser 🙂

  Det är verkligen lite splittrat som man känner när man hör att du lämnar podden. Helt klart är ni en dynamisk grupp som kompletterar varandra. Men där förändringen i ditt liv betyder mer jobb och dessvärre ej mer pod, så kan förändring för podden ändå betyda gott också.

  Men slutar du med simulatorsöndag oxå?

  Nåja, man blev lite tagen på soffan av den här nyheten, men önskar dig ändå lycka till i livet.

  We´ll probably hear from you again….literally that is 😉

  Take care!
  /En lyssnare sedan många år….

  Svara
 5. Pingback: Hedlund lämnar [NÖRD:IGT] | Nördigt.nu

 6. Pingback: HEDLUND: Tack för 4,5 år av nördpodcaster! | Nördigt.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *