RÖSTJOBB: UR Play (inkl. video) [UPPDATERAT]

Det blev nyligen två helt olika speakerjobb på en och samma dag idag och det gav mig chansen att få jobba med rösten på två totalt olika sätt.

Majoriteten av de röstjobb jag gör är reklam och vid dessa inläsningar använder jag ofta liknande knep och betoningar för att få fram just den där säljkänslan. Ingen av de färdigheterna ska plockas upp när man jobbar med ett varumärke som UR. Då handlar det mer om mänsklighet och hjärta och jag fick chansen att använda min vanliga röst mer. Lite som när jag jobbade med FM-radio.

I dagarna lånade jag ut min röst till en lanseringspromo för UR Play. Bilderna som ska användas till min inläsning var dock inte på plats när jag spelade in. EDIT: Resultatet ser du högst upp!
Det roligaste med det här jobbet var att manusförfattarna fanns på plats och fick höra sin text väckas till liv. Tillsammans jobbade vi oss fram mot en ton och ett tempo som kändes bra och jag fick verkligen chans att komma med input och tankar kring det, något som sker ganska sällan.

Promotionfilmen kommer att gå i ca. tre månader i SVT:s kanaler.

Mer info om UR Play hittar du på www.urplay.se och mer info om studion Kombatant hittar du på www.kombatant.se.


20130131-162929.jpg
I made it! Jag är nu med på Kombatants Voice Over Wall Of Fame!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *