TV: Indien på väg

 I år är det 10 år sedan jag åkte till Indien första gången. Under den resan besökte jag bland annat kalsongfabriker i Tirupur, en radiostation i Bombay och barnhemmet i Pune som jag är adopterad ifrån, där jag även fick namnet på min biologiska mamma. Och allt spelades in till dokumentärfilmen Indien på väg.

Filmen har genom åren visats ett flertal gånger på SVT och UR i Sverige. Den såldes även till bland annat Danmark och Finland, samt ingick i ett utbildningspaket som skolor kunde köpa in och sågs totalt av över en miljon människor.

Och det var en av de viktigaste och häftigaste resorna jag gjort i hela mitt liv.
Jag pratar en del om mina upplevelser och reflekterar över hur det har format mig som människa i mitt föredrag om att växa upp som adopterad.

Om du vill dela min resa ihop med mitt 19-åriga jag så går det nu, genom miraklet som kallas internet!

Stort tack till regissören Gustav Forsberg och producenten Claes Herrlander samt hela teamet jag hade runt omkring mig. Ni kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.

Filmen är uppdelade i tre delar. Det är i sista delen som jag kommer tillbaka till mitt barnhem och hittar info om mitt ursprung, men jag rekommenderar att du ser alla delar i rätt ordning.

DEL 1: Elefantkalsonger till USA

DEL 2: Du ska vara gift vid 24

DEL 3: Tillbaka till St: Crispin’s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *