DESIGN: Föreläsningen Radio & Röster

Myron kan radio och röster

Det fina med att ha en hemmastudio är att du ibland knappt behöver ta på dig byxor för att gå och jobba. Igår tog jag dock detta koncept till en helt annan nivå. En där byxor var ett måste.

Jag och Linda Myron håller på att skapa en ny föreläsning som vi vill inspirera unga med. Du kommer att kunna hitta mer info om den inom en mycket snar framtid, men som du säkert redan listat ut handlar allt om det som jag och Myron kan allra bäst och älskar att jobba med allra mest – Radio och Rösten.

Voice Guru?

Vi vill inspirera den nya generationen av podcastare, YouTube:are och blivande producenter! Tillsammans bär jag och Linda på en stor hink (över 20 år) med erfarenhet och kunskap om radio och röstartisteri som kan hjälpa dig som pluggar media på gymnasiet eller högskolan att utveckla din röst, dina produktioner och din programledarroll.

Myron i det blå

För att kunna promota föreläsningen på vårt egna sätt så gav vi oss alltså ut på en åker, med stora delar av min hemmastudio slängda över axeln, för att ta bilder som på ett lekfullt sätt speglar våra personligheter.
Hela dagen idag har gått åt till att titta på fotografierna, färgbalansera, hitta typsnitt, klippa, klistra, redigera, retuscha och designa vårt material. Urkul!

Mer info kommer som sagt om bara några dagar, men du kan redan nu läsa på om Linda Myron och mina föreläsningar genom att följa länkarna här under!

Linda Myron – Voice & Content
Christian Hedlund – Föreläsningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *