DUBBNING: Sista sessionen med nya serien + Fika med Annika Herlitz

Annika Herlitz och jag

Som jag har berättat tidigare så jobbar jag just nu med att dubba en ny serie åt SVT Barnkanalen. Det dröjer fortfarande ett tag innan jag kan berätta vad det är för serie jag spelar i, men jag kan berätta att vi just nu närmar oss de sista avsnitten.
På måndag går jag in i studion för att dubba de avslutande delarna hos Eurotroll. Jag gillar verkligen programmet och det ska bli väldigt kul att se det färdiga resultatet.

Hedlund & Herlitz

I samma veva som jag rundar av denna dubb så passade jag på att luncha ihop med min motspelerska, Annika Herlitz. Med oss var även projektledaren från SVT, Henrik Bennetter.
Annika är i dubbsammanhang mest känd som Elsa i Disney’s Frost/Frozen, men i vår serie tar hon på sig en helt annan roll. En lite nördigare sådan, skulle jag kunna hinta om.

Det är extremt sällan som röstskådespelare faktiskt får chansen att träffas, därför var det extra kul att vi lyckades styra upp en lunch. Annika är en glad, pigg, sprudlande person med en helt otrolig sångröst. Det är verkligen en ynnest att få spela mot henne. Kika gärna in på hennes hemsida.

Tack till Henrik Bennetter på SVT (bilden nedanför) och Eurotroll!

Henrik Bennetter
Om du tycker att denna bild är märklig så beror det på att den är det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *