RÖSTPROV: Eurotroll

20121219-113353.jpg
Jag är inte den första att påpeka att Eurotroll har en av de finaste kontorslokalerna i landet. Och julstämningen är på topp så här års!

Jag har imiterat människor och gjort röster och ljud så länge jag kan minnas. Jag imiterade lärare i skolan och när jag var 10 år kunde jag hela Disneys Aladdin utantill.
Det var väl egentligen där mitt intresse för röster och röstskådespeleri började, med den tecknade filmen och kassettbandssagorna (du vet: ”när du hör den här signalen *pling*. När du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad”).

Jag har under åren provat på att dubba film. Att det sen inte blivit av beror nog mest på att jag första gången inte var tillräckligt bra (tror jag var runt 18 år då och extremt nervös), andra gången fick jag min första roll, blev bortplockad och sen insåg jag att radion tog för mycket tid.
Men de senaste veckorna har jag sprungit en del hos dubbningsstudion EUROTROLL och både gjort röstprov för att godkännas, och röstprov för en roll.
Mitt inre barn tycker resan så här långt har varit helt otrolig. Mitt vuxna jag ser ett fantastiskt roligt yrke framför mig och en massa potential för att kunna växa som röstskådespelare och röst-akrobat.

Jag kan inte gå in på VAD jag testat för och gjort, men jag hoppas innerligt att jag får chansen att göra det här på riktigt. Jag har fått blodad tand nu.

2 reaktion på “RÖSTPROV: Eurotroll

  1. Charlotta

    Shit vad kul! Är 35 och själv hyfsat begåvad på att ’dumma mig’ med olika karaktärer och röster och att dubba tecknat är faktiskt mitt drömjobb. Har du några tips på vad man skall tänka på om man provar hos Eurotroll? Har ingen erfarenhet alls i branschen, men gör lite egna klipp/sketcher här hemma, haha! Maila gärna mig även om det gått några år sedan ditt inlägg! Blir grymt glad!! Kram C

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *