FÖRELÄSNING/WORKSHOP: Hitta Ditt Talorgan (+kroppsspråk)

Den 30 september föreläste jag och Linda Myron för en grupp IT-konsulter på deras höst-kickoff i Stockholms innerstad. Det blev en kväll med saker att tänka på inför kundmöten, funderingar kring kroppsspråk, röstövningar och en hel del skratt.

Föreläsningen var en specialanpassad version av Hitta Ditt Talorgan-föreläsningen och workshopen som du kan läsa mer om här.

I vilket skede börjar en kund bedöma om du är den rätte för jobbet? Är det när hen ser dig på parkeringen utanför möteslokalen eller är det först vid handslaget? Räcker det med att skaka hand bra eller måste din hållning och din blick vara med? Och var ska din röst ligga? Hur får du ner rösten i magen?
Det här är några av de saker som Hitta Ditt Talorgan innehåller. Läs gärna Linda Myrons inlägg efter kvällen och ta reda på vilken av IT-konsulternas ålderskomplimanger som gjorde Myron superglad (den lär jag få höra om och om igen i veckor framöver).

Är du intresserad av att hitta ditt talorgan? Är du chef och skulle vilja att dina anställda får träna lite på att använda rösten och kroppen på rätt sätt? Kontakta oss!

Du når både mig och Linda Myron genom att maila till forelasning[a]1man20voices.com.

Läs mer om Linda Myron på hennes hemsida, Myron.se/voiceandcontent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *