INTERVJU: Modelltåg, TT och mjhobby.se


Foto: TT

Den här veckan blev jag intervjuad av TT om att ta med sig en hobby från barndomen in i vuxenlivet. Det betyder med andra ord att hela artikeln handlade om modelltåg.

Om du följer mig på YouTube, Facebook eller Twitter så har det inte undgått dig att jag gillar tåg (om du missat detta så kan du få dig en videosneakpeak på min tågpassion längst ned i detta inlägg). Faktum är att det bästa med att ha kommit ut som tågnörd är den fantastiska nördkärleken jag fått tillbaka som reaktion på det – Människor tar tågkort som de sen skickar till mig på Instagram! Det är en galet vacker gärning på något sätt.

TT-Intervjun gjordes av Thomas Arnroth och fotografierna till artikeln togs i min favoritbutik när det kommer till passion: MJ-Hobby i Västberga.

Jag har ingen aning om huruvida artikeln publiceras någonstans eller inte, men om jag får tag på den så kommer jag såklart att länka till den här.

Stort tack till TT och till MJ-Hobby för en magisk liten nördupplevelse.


Foto: TT

3 reaktion på “INTERVJU: Modelltåg, TT och mjhobby.se

 1. john hansson

  hej ha tåg nörd det är jag ochså mycket
  men jag kan den svenska säkerhet systemet i järnvägen
  men i Tyskland är det är det 3 säkerhet systemet
  och i sverige kan jag mycket om
  ps jag har ochså modelljärnväg
  men dom loken behöver servis ny motor mm.

  Svara
  1. 1man20voices Inläggsförfattare

   Hej Tågab!
   Tack för annonsen! Loket har dock tyvärr fel SJ-symbol för mig. Vill gärna ha den som kom innan, även om det kanske inte är helt överens med mitt epokval 🙂
   Stort tack!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *